Dinside møtte Top Gear

– Vil bruke mine siste liter på en snøtung racerbane i Norge

De har tapt millioner av TV-seere på bare ett år. Nå skal verdens største bilshow tilbake til gammel storhet.

TOP GEAR: Programlederne Chris Harris, Matt LeBlanc og Rory Reid i verdens mest populære bilprogram har lyst til å komme tilbake til Norge igjen. Foto: BBC
TOP GEAR: Programlederne Chris Harris, Matt LeBlanc og Rory Reid i verdens mest populære bilprogram har lyst til å komme tilbake til Norge igjen. Foto: BBC Vis mer
Publisert

– Synes du vi ser ulykkelige ut?

Rory Reid høster storstilt latter for det sarkastiske spørsmålet. Vi er midt i et knappe 20 minutters intervju, med Top Gear-gjengen, i London.

Før den siste sesongen annonserte Top Gear at de skulle ta nye grep i TV-programmet. I fjor var de med på å lansere nye LaFerrari Spider.

Klokka er rundt middagstider. Rory Reid, Chris Harris og Matt LeBlanc er halvveis ferdig med «mediedagen», som arbeidsgiveren deres, BBC, har invitert oss til. Sammen med fire produsenter – og The Stig – har de sittet hele dagen rundt det kvadratiske konferansebordet inne på ME Hotell i The Strand.

Guttene har reklamert for showet sitt og svart på spørsmål, men de har fortsatt flere timer igjen.

Det er tydelig at akkurat dette ikke er det morsomste de gjør. Trioen er som utålmodige tenåringsgutter i klasserommet. Men de holder ut, med enkel humor og ved å erte «læreren» – denne gangen Dinsides utsendte.

Det er nok også derfor produsentene sitter der, så guttene oppfører seg. Og kanskje svarer de på et eller annet spørsmål trioen sliter med å gjøre rede for.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer