Vil du vite mer om bilen din?

Det finnes flust av informasjon om akkurat din bil på nettet.

Vil du vite mer om bilen din?
Publisert
Sist oppdatert

Mange eier en bil uten å vite særlig om den. En ting er tekniske spesifikasjoner, og en annen ting er informasjon som står i vognkortet. Eller kanskje du også ønsker informasjon om biler du ikke har tilgang til vognkortet på? Andre lurer også på hvem som eier en spesiell bil de ser langs veien, noe vi også har skrevet og forklart hvor du kan hente informasjon om. Denne tjenesten kan du også finne som SMS-tjeneste.

Men hvordan kan du finne ut mest mulig om biler som står til salgs? Hemmeligheten er selvfølgelig registreringsnummeret og et par tjenester på internett.

Det første du ønsker å vite er antagelig hvorvidt det er heftelser på bilen. Dette er offentlig informasjon, og kan søkes opp på flere måter, enten gjennom Brønnøysundregistrene, eller med vår tjeneste her på DinSide.

Du ønsker kanskje å finne ut hva bilen din er verdt, dersom du skal selge den. Det kan du gjøre med vår tjeneste ”Hva er bilen din verdt”. Den er også grei å benytte dersom du skal kjøpe en spesifikk bil. Tjenesten hjelper deg å finne ut hva den er verdt, og i så måte hva du kan akseptere å betale.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer