Vinn en Mercedes-Benz SLS

God på bilspill? Nå står et råskinn av en SLS og venter på en vinner.

Vinn en Mercedes-Benz SLS
Publisert
Sist oppdatert

Gran Turismo 5 er hauset som det beste bilspillet til Playstation 3 noensinne. Antagelig finnes det ikke noe annet bilspill det har ligget flere av under et norsk juletre enn nettopp GT5. Leverandøren har derfor laget en romjulskonkurranse for alle eiere av et Gran Turismo 5 Signature Edition. Reglene er enkle, kjør fletta av alle andre deltakere, og vinn en ekte fullblods Mercedes SLS til odel og eie. Er du god nok?

Les mer om SLS.

Dårlig tid x 2

Dersom du ønsker å delta, så er det et par ting du må få med deg – raskt. For det første gjelder det å kjøre som om du har mistet både vett og forstand. Alt handler om å være raskest. Deretter, du har tiden frem til midnatt 31. januar å kvalifisere deg på. Det betyr litt over en måned, hvilket egentlig ikke er en dag for mye.

SLS-nå også elektrisk.

Kvalifisering

Det er de femten beste regionale vinnerne fra 22 forskjellige land som får være med videre. Underveis i spillet får du opp de 50 beste tidene for hver av de fem banene fra din region, samt de 250 beste tidene totalt, og har således full oversikt over hvordan du ligger an. Det er også et krav til at du skal være fylt 18 år, og ha gyldig førerkort. Ikke helt uten grunn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer