Volkswagen kupésedan

Store linjelekre biler som i første omgang ser ut som sedaner, omtales gjerne som kupésedaner eller firedørs kupéer.

Publisert
Sist oppdatert

Volkswagen har holdt på med denne bilen i lengre tid, og vi hadde til og med en reise klar for å se konseptmodellen i levende live for litt siden. Dette var i januar, men da vi skulle se bilen, ble en av konsernsjefene, Wolfgang Bernard, kastet ut av Volkswagen og visningen av konsept-bilen avlyst. Det var Bernard som skulle presentere bilen for pressen i vinter.

Mercedes først

Mercedes er alltid tidlig på markedet med nye kreasjoner, og de var også først i dette segmentet. CLS kom til Norge i slutten av 2004 og har banet vei for andre produsenter med en ny klasse. Responsen lot heller ikke vente på seg og flere er nå i gang med lignende saker. BMW er i gang med en konseptbil de kaller CS, Aston Martin jobber med Rapide, Porsche jobber med Panamera og Audi vil garantert finne på noe lignende. De kan jo låne mye varer av VW til en eventuelt A7.

Frankfurt

Denne nyheten fra Volkswagen er ikke ventet til Farnkfurt-utstillingen om en uke, men med tanke på den veldig lette kamufleringen kan den ikke være langt unna. Dukker den ikke opp nå, vil Detroit-utstillingen i januar eller Geneve-utstilingen til våren være aktuelle tidspunkter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer