Volkswagen Touran

Mange småbarnsfamilier har for lengst funnet ut at flerbruksbiler, som for eksempel VW Sharan, blir altfor kostbart. Det skal det nå bli en løsning på.

Publisert
Sist oppdatert
Volkswagen Touran

Volkswagen Touran

 1. Store bilder


Touran blir i første omgang tilgjengelig med en 1,6 liters FSI bensinmotor med 115 hestekrefter. Den vil også få to dieselmotorer. Den minste blir en 1,9-liters motor med 100 hestekrefter og en toliter med 136 hestekrefter. Den største dieselmotoren er en helt ny motor med fire ventiler per sylinder. Alle disse tre motorene tilfredsstiller den strenge EU4-normen.

Fra våren vil Touran også få en 1,6-liters motor med 102 hestekrefter, men denne tilfredsstiller ikke EU4-normen.

FSI- og dieselmotorene vil bli utstyrt sekstrinns manuelle girkasser, men kan også leveres med sekstrinns automatisk girkasse. Touran vil også få en Direct Shift Gearbox (DSG). Denne skal kombinere foredelene med en automatisk girkasse med hurtigheten og økonomien til en manuell girkasse.

Praktisk

Touran har den samme lure seteløsningen som Opel Zafira og Honda Stream. Bakerste seterad kan gjemmes bort i gulvet når den ikke er i bruk. Det gjør at du slipper å bære ut tunge seter som også opptar verdifull plass i garasjen. Du kan også ta alle setene ut av bilen for å maksimere bagasjeromsvolumet. Den har også 39 forskjellige hyller og oppbevaringsrom. Dette er med andre ord en bil for de som har veldig masse rot i bilene sine.

Volkswagen Touran


Volkswagen Touran er 4,39 meter lang. I femsetersutgave har den hele 695 liter med bagasjeromsvolum, men dette kan økes til hele 1.989 liter ved å legge ned alle setene. Maksimal nyttelast er 660 kilo.

Den har seks kollisjonsputer, aktive hodestøtter i forsetene og trepunkts sikkerhetsbelter for alle seter. Touran har også elektronisk stabilitetskontroll, antispinn og bremseassistent som standardutstyr.

Store bilder finner du her.

 • Her finner du en oversikt over alle våre biltester
 • Relaterte artikler

 • Her finner du våre Volkswagen-tester
 • Her finner du flere Volkswagen-nyheter
 • Her finner du våre Volkswagen spionartikler
 • Her finner du våre Volkswagen lanseringsartikler
 • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer