Volvo 945 2.3 Turbo 1995: Fusker og nøkker

Publisert
Sist oppdatert

Bilmerke: VolvoModell: 945Motor: 2,3 lavtrykksturboÅrsmodell: 1995 Kilometerstand: 182.000 Problem: Fusker/nøkkerHar problem med at bilen fusker/nøkker når eg belaster den og når eg kjører ned en bakke og må ha litt gass på. problemet er borte når eg slipper gassen helt, men ellers er feilen der litt hele tiden, spesielt belastning og ned bakker.

Volvo ha hatt bilen inne ikke mindre enn 17 ganger og skiftet styrings hjernen på motoren og luftmengdemåler ++++++ masse annet, men dei har enda ikke funnet ut av det. Så nå er eg desperat og må finne ut av det, og håper att du kanskje kan tenke deg om ka det kan være?

Svar: Kan jo godt hende at det er overslag i rotor, fordelerlokk eller tennpluggledningene eller i selve tennpluggene. I hvert fall når du sier at bilen fusker ved belasting! Videre så har jeg sett en del falsk luft i innsugingsmanifoldene på disse motortypene, da vil jo lambdasonde måle for mye oksygen i eksosen og styreenheten vil gi motoren for mye bensin. Har du noen feilkoder som er lagret i styreenheten så kan disse gi en bedre mulighet for å løse problemet!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer