Volvo blir opptil 14 prosent billigere

- Volvo kutter nå prisene kraftig på de mest populære modellene i Norge. Oss bekjent er dette tidenes største samlede priskutt på biler i Norge. Vi tar skjeen i egen hånd, og nedskriver i praksis krona for å kompensere for høy kronekurs, sier adm. direktør Øystein Herland i Volvo Personbiler Norge AS.

Volvo blir opptil 14 prosent billigere
Publisert
Sist oppdatert

- Volvo-konsernet ønsker at norske Volvo-kunder skal få kjøpe sin bil i Norge. Det gir nærhet til forhandler og enklere tilgang for service og vedlikehold. For Volvo betyr nærhet til kunden en mer fornøyd kunde, sier Herland.

Prisene kuttes med inntil 14 prosent. Det utgjør mellom 25.000 og 70.000 kroner, avhengig av modell og utstyrsnivå. Priskuttet gjøres av Volvo og Volvos autoriserte forhandlere i Norge i fellesskap. Priskuttet utligner priseffekten av høy norsk kronekurs, og spiser opp det meste av prisforskjellen mellom Norge og Sverige. Den resterende differansen skyldes et generelt høyere kostnadsnivå i Norge.

Hvor skal du kjøpe bil nå?

En Volvo S60 2.4S med relevant utstyr (automatgir, metallic lakk, komfortpakke med automatisk klimaanlegg, designpakke, stereo HU 603 og telefon) kostet tidligere 445.000 kroner. Den har nå fått en samlet prisreduksjon på 39.500 kroner. Ny pris for denne bilen blir da 405.500 kroner. En besparelse på nesten 9 prosent. Lurer du fortsatt på om du sparer mye på å kjøpe denne bilen - så gjør du ikke det lengre. Du sparer nå maksimalt 10-15.000 kroner. Vi har ikke finregnet på alle utstyrvarianter, men det ser ut som muligheten til å spare flere titalls tusen kroner på Volvo i Sverige er borte for denne gangen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer