Årets bil-kåring til Volvo

Volvo stikker av med enda en tittel

Verdens kvinnelige biljournalister har kåret Volvo-SUV til verdens beste bil i 2018.

VINNER IGJEN: Volvo XC40 har tidligere vunnet konkurransen Årets bil i Europa. Nå har den også vunnet de kvinnelige motorjournalistenes Beste bil i verden. Foto: Volvo
VINNER IGJEN: Volvo XC40 har tidligere vunnet konkurransen Årets bil i Europa. Nå har den også vunnet de kvinnelige motorjournalistenes Beste bil i verden. Foto: Volvo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Volvo har allerede vunnet Årets bil i verden (WCOTY) og Årets bil i Europa (ECOTY) i 2018 - med to forskjellige biler. I tillegg har de to favoritter med i den norske finalen - hvor våre lesere kan være med å stemme fram vinneren.

Men alt dette er ikke nok. For Volvo stikker nå av med enda en tittel, nemlig Årets Bil i verden, stemt fram av kvinnelige motorjournalister (WWCOTY). I finalen banket SUV-en Volvo XC40 Jaguars fossildrevne e-Pace (2. plass) og eldrevne i-Pace (3. plass). Dinside omtalte i-Pace som den beste elbilen vi har kjørt.

I fjor stemte de kvinnelige motor-journalistene fram en bil med tre forskjellige drivlinjer som vinner i konkurransen.

Ingen typisk damebil

Vi har tidligere slått fast hvilken bil som er Norges eneste damebil. Derfor er det verdt å nevne at ingen av bilene som konkurrerte i WWCOTY 2018 havner i rosablogger-kategorien.

Og alle de tre finalistene var faktisk SUV-er, noe som også er populært på det norske markedet.

Kvinnene har derimot bestemt seg for Volvo XC40 etter å ha vurdert kjøreegenskaper, plass og komfort, tilkobling, sikkerhet, drivstofføkonomi, valuta for pengene, samt stil og design på kandidatene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer