Volvo XC60 straks klar

Volvos nye kompakt-SUV er straks klar for markedet. Her gjennomgår den aller siste del av testingen.

Publisert
Sist oppdatert

Vanligvis blir bilene på slike spionbilder mer og mer lettkledde ettersom det nærmer seg offentlig visning og debut. Så ikke med XC60, i alle fall ikke foreløpig. Den beholder tvert i mot vinterklærne på, livredd for å blotte noen antydninger til naken hud.

Se store bilder

Lillebror til storebror

Derfor må vi nok heller søke til konseptutgaven av XC60 som ble vist på Detroit-utstillingen for et drøyt år siden for hint om hvordan den endelige produksjonsvarianten kommer til å se ut.

I tillegg er det lettere deformerte og sjabre mobilbildet vi publiserte i høst til hjelp. Det viser i bunn og grunn en bil som ligner svært mye på en krympet XC90.

Sjekk hva bilen din er verdt

Spenstigere

Men både fronten og hekken blir nok betydelig spenstigere, noe Volvos nye sjefsdesigner Steve Mattin først og fremst har sørget for. Den Volvo-typiske kraftige skulderlinjen er åpenbart på plass og virker å stige etter hvert som den strekker seg bakover på bilen. Innvendig forventer vi en moderne og kjølig linjeføring i god skandinavisk stil. I motsetning til i XC90 må man nøye seg med fem seter i XC60, i alle fall i første omgang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer