Voyager: Spar 160.000 på campingvariant

En av de avgiftssmutthullene som fortsatt lever i beste velgående er campingbilen.

Publisert
Sist oppdatert
Voyager: Spar 160.000 på campingvariant

Voyager: Spar 160.000 på campingvariant

  1. Store bilder!
  2. Avgiftsgunstig stasjonsvogn
  3. Campingbil


De viktigste kravene for at en bil skal kunne tolles inn som avgiftsgunstig campingbil er at det skal være like mange sengeplasser som sitteplasser, og at det skal være kokemuligheter og utslagsvask.

En campingbil slipper unna med bare 13 prosent av engangsavgiften og er dermed enda mer avgiftsgunstig enn varebil klasse 2. Det betyr blant annet at en Voyager som i utgangspunktet koster over 550.000 kroner som personbil, kan selges som campingbil til rett over 300.000 kroer.

Ingen bobil

Den minste bilen vi kjenner til som kan leveres som campingbil er Chrysler Voyager Freedom. Under ny importør er det spesialtilpasset en norsk innredning som tilfredstiller kravene til campingbil. Det er ingen tvil om at bilen mer er laget som en avgiftstilpasning enn en campingbil. Vi tok en runde med bilen, og hvordan den fungerer som campingbil kan du lese mer om her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer