Vurdering av bilenes komfort

Flere av disse bilene har veldig god komfort og noen stikker seg ut i svært positiv retning. Andre derimot sliter med både støy og andre plagsomme elementer.

Publisert

Toyota Yaris skiller seg utseendemessig sterkt fra de andre modellene. Den er også førstemann som ryker ut av det gode selskapet. Ubehagelighetene starter allerede når du skal inn i bilen. For høye bilister er det trangt og kronglete å komme seg inn og ut av bilen. Etter litt om og men er du på plass bak rattet og den har åpenbare mangler i forhold til de andre bilene.

Jo høyere og kraftigere du er, desto mindre vil du trives bak rattet i Verso, særlig med tanke på den manglende sittekomforten.

Trangt bak rattet

Bak rattet i Yaris er det trangt. Det er smalt mellom døra og rattet, og mellom rattet og midtkonsollen er det heller ikke mye plass å boltre seg på. Rattet kan ikke justeres i lengden og det kan være vanskelig å finne en optimal kjøreposisjon. Igjen: jo høyere og kraftigere du er, desto vanskeligere får du det.

Flate seter

Setene i Yaris er ikke så aller verst. Sidestøtte mangler fullstendig, men korsryggstøtten er ganske god. Baksetet er rommelig, men du sitter ikke så veldig godt allikevel. Det er nemlig kun baken som har kontakt med sitteputen, og vi kan med god sikkerhet hevde at du ikke vil trives her over lengre distanser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer