VW Golf 1.9 Tdi 2002: Nedisete viskere

Publisert
Sist oppdatert

Bilmerke: VWModell: Golf Motor: 1,9 TDI 110KW Årsmodell: 2002Kilometerstand: Problem: Viskerproblemer Har nylig kjøpt bilen og for første gang benyttet denne i snøvær og med et meget skuffende resultat. Vindusviskerne har ikke evne til å fjerne snø fra frontruten fordi viskerne umiddelbart blir iset ned da de i parkert stilling ligger utenfor sonen på frontruten som blir oppvarmet. Kupefilteret er nytt, varmeapparetet stilt på full varme mot frontruten uten at dette sprer varme til den absolutt nederste delen av ruten. Er dette et kjent problem på Golf, Møller hevder nei, mens jeg mener at her er det en katastrofal dårlig produksjon, defroster funksjon.

Svar: Uansett vil det være viktig å ta av all snø fra frontruta før man setter seg inn og starter opp motoren. Dette er på grunn av at vindusviskere ikke er det samme som snømåkere, til det måtte vi hatt større og kraftigere elektromotorer. At selve defrosteren på frontruta ikke virker tilfredsstillende for deg kan være på grunn av uvanlig kaldt klima, men det er ikke lett å finne ut uten å se og prøve selv. Kan du vise dette til et VW verksted når problemet oppstår og været er slik du forteller så kan de kanskje justere viskerne slik at de parkerer/snur høyere opp på frontruten. Ellers er det vanskelig å gjøre noe med ekstremt vær!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer