VW Golf Alltrack er ingen billigbil

Golf stasjonsvogn har vanlige Golfs egenskaper pluss et digert bagasjerom. Nå er den på plass i «hytte-versjon».

PRISENE KLARE: Nye VW Golf Alltrack starter på 376.000 kroner. Hytte-Golfen kommer kun med firehjulsdrift og blir tilgjengelig med bensin-eller dieselmotorer fra 150 til 184 hestekrefter. Foto: VOLKSWAGEN
PRISENE KLARE: Nye VW Golf Alltrack starter på 376.000 kroner. Hytte-Golfen kommer kun med firehjulsdrift og blir tilgjengelig med bensin-eller dieselmotorer fra 150 til 184 hestekrefter. Foto: VOLKSWAGEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nye Golf Alltrack kan nå også bestilles i bensinversjonen 1,8 180 hk TSI 4Motion DSG. Golf Alltrack kommer i mai, og forventes å bli populær med 4Motion i kombinasjon med både bensin, diesel og DSG (automatgir).

Mer om nyheten Golf Alltrack kan du lese her.

I likhet med suksessen Golf er nykommeren fullspekket av sikkerhetsutstyr og innovasjoner.

Fra litt under 400 K

Prisene starter på kroner 375.800, der man må plusse på frakt- og leveringsomkostninger. Følgende modeller blir tilgjengelige i Norge:

 • 2.0 150 hk TDI 4Motion: kr 375.800
 • 1.8 180 hk TSI 4Motion DSG: kr 408.000
 • 2.0 184 hk TDI 4Motion DSG: kr 423.000
 • Det blir utvilsomt en del konsern-konkurranse fremover, da Golf Alltrack vil konkurrere direkte med Skoda Octavia Scout.

  Plassmessig i det minste, er det heller ikke feil å se på Audi A4 Allroad og kommende Volvo V60 CC.

  Høyere opp

  Volkswagen Golf Alltrack er basert på denromslige Golf stasjonsvogn med firehjulsdrift, og hadde premierevisning allerede på bilutstillingen i Paris høsten 2014.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer