VW Golf Cross kommer på torsdag

Da kan vi bekrefte at VW Golf Cross kommer. Cross er basert på Golf Plus, men er høyere og har fått et røffere design. Bilen kommer etter alt å dømme i fire motorversjoner, to bensin og to diesel. Dessverre må vi vente på firehjulsdrift.

VW Golf Cross: Så lekket nyheten ut...
VW Golf Cross: Så lekket nyheten ut... Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er en etablert trend at informasjonen om nye bilmodeller dryppes ut i små porsjoner - såkalte teasere, eller appetittvekkere på norsk - og gjerne i langdrag. Men denne gang tror vi informasjonsavdelingen hos Harald A. Møller på at det ganske enkelt skyldes en tastefeil.

Fra pressemeldingen

Den ferdigskrevne pressemeldingen, som først skal publiseres på torsdag (når bilen er avduket på Parismessen regner vi med), lå altså mandag ettermiddag ute til allmenn beskuelse. Dessverre slo det oss ikke at dette var verdt å skrive ut. Og da vi igjen skulle lese saken, var den tatt av plakaten. Det følgende er altså basert på hukommelsen;* Golf Cross er basert på den høye Golf Plus, men hevet ytterligere 20 millimeter for ekstra bakkeklaring og en røffere utstråling.* Den kan ved introduksjonen leveres med to forskjellige bensinmotorer. En 1,6-liter med 102 hester, samt en 140-hesters utgave av den flotte, nye 1,4-literen med både turbo og kompressor.* Den kommer også med to forskjellige dieselalternativer. En 1,9-liter med 105 hester, og en toliter med 140 hester.* Pressemeldingen nevnte intet om firehjulsdrift.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer