VW med 7 seter og 4x4 under 400.000 kr

Snart kommer Volkswagen Caddy Maxi Life med firehjulsdrift. Med innstegspris på 377.000 kroner vil bilen stille i en klasse for seg.

VW med 7 seter og 4x4 under 400.000 kr
Publisert
Sist oppdatert

Svært mange bilmodeller tilbys i dag med syv sitteplasser. Mange av disse kan også skilte med folkelige priser, i den forstand at de har innstegspriser under 350.000 kroner.

Problemet med mange av disse rimelige syvseterne, er imidlertid at de er relativt små. Det betyr at de to setene på tredje seterad i svært stor grad går på bekostning av bagasjeromskapasiteten. Det innebærer at eieren i praksis ofte vil måtte velge mellom fem sitteplasser/god bagasjeplass, seks sitteplasser/begrenset bagasjeplass og syv sitteplasser/svært begrenset bagasjeplass.

Populære Touran: 439 cm

Populære Volkswagen Touran er en typisk representant for denne biltypen. Den 439 centimeter lange syvseteren starter rett over 300.000 kroner og har solgt i bøtter og spann her i landet. Så langt i år er det solgt nærmere 900 eksemplarer av bilen, som til tross for knallhard konkurranse fortsatt er Norges mest populære fleksibil.

Caddy Maxi Life: 488 cm

Svært få er imidlertid klar over at Touran har en storebror som heter Caddy Maxi Life. Caddy Maxi Life er en kraftig forlenget utgave av Caddy Life, som i sin tur er basert på varebilen Caddy.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer