VW Passat 2.0 CL 1991: Fusking

Publisert
Sist oppdatert

Bilmerke: VW Modell: Passat cl Motor: 2.0 cl 115 hk Årsmodell: 1991Kilometerstand: 215.000 Problem: FuskingHei! Jeg har et problem med kraftig fusking som oppstår kun etter et bestemt kjøremønster. Det arter seg slik at når bilen er kjørt en stund (varm), og blir stoppet noen minutter (ikke noe eksakt antall min, 10-15 min ++ ) får jeg nesten umiddelbart etter oppstart kraftig fusking der motoren kan kutte helt i opp til flere sekunder om gangen med kraftige rykk når motoren kobler inn igjen. Dette gir seg helt etter maks få km ( 2-3 km ) kjøring. Noen ganger kan også tomgangen vandre opp og ned etter oppstarten etter en stopp beskrevet her.

Hvis jeg starter bilen kald kan jeg kjøre ubegrenset langt uten fusking hvis jeg ikke stopper i mellomtiden.Det jeg har prøvd å gjøre er:- Byttet plugger - Byttet pluggledninger - Byttet lambdasonde - Byttet bensinfilter - Rotor og fordelerlokk er ca ett år gammel

Svar: Jeg ville nok sjekket om selve føleren i fordeleren er i orden og eventuelt sjekket med en tenningslampe dersom du kan få fatt på en! Denne lampa kan jo fortelle deg om gnisten uteblir når motoren fusker slik du forteller. Slukker tenningslampa i korte perioder så kan det være feil på føleren i fordeleren, ledninger, stikk, tenningsforsterker/modul eller selve coilen. Er det ingenting i veien med gnisten så vil jeg tro at feilen ligger i bensintilførselen og det kan være bensinpumpa eller releet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer