VW Passat CC fornyes

Dette er den pene Passaten. Volkswagen CC posisjonerer seg mellom Passat og Phaeton.

Sedan med kupé-fasong: Det hersker stor enighet om at Volkswagen CC har en meget vellykket design. Foto: Volkswagen
Sedan med kupé-fasong: Det hersker stor enighet om at Volkswagen CC har en meget vellykket design. Foto: Volkswagen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

VW Passat CC ble første gang introdusert på det norske markedet i 2008. Den unektelig lekre 5-seters såkalte femdørs-kupéen ( i virkeligheten en kupéformet sedan), har funnet sin posisjon i øvre del av det såkalte D-segmentet - eller mellomklassen.

Vi likte den raffinerte Passat CC godt da vi testet den for tre år siden.

Som en videreutvikling av dagens Passat CC, tar CC i større grad enn tidligere sikte på å fylle gapet mellom Passat og den luksuriøse Phaethon. I pressemeldingen fra Volkswagen er navnet Passat fordrevet - der står "Volkswagen CC".

Bi-xenon standard

Bilen har fått ny front, nye lykter og grill. Det nye panseret er nå mer markert og den nye grillen møter elegant linjene til de nye frontlyktene. I de nye frontlyktene er Bi-Xenon med LED-kjørelysene nå standard, noe som selvsagt bidrar til å heve det eksklusive inntrykket. I tillegg er også baklyktene også utstyrt med LED lys.

Når det gjelder bilens dimensjoner, er de uforandret i forhold til dagens CC. Interiøret er også oppgradert. Nye justerbare hodestøtter, oppgradert instrumentpanel og nye fargevalg står på menyen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer