VW Polo priset

Volkswagens nye småbil begynner på 170.000 kroner.

VW Polo priset
Publisert
Sist oppdatert

Volkswagen Polo er endelig kommet i en helt ny utgave. For kort tid siden kjørte vi bilen i forbindelse med den internasjonale presselanseringen på Sardinia, og vi likte det vi da opplevde.

Prøvekjøringsrapporten kan du lese her.

Nå er også alle prisene klare, men unntak av den sterkeste bensinmodellen, 1.2 TSI. Det er litt synd for det er en av de mest spennende variantene i Polo-utvalget, også her i Norge.

Den billigste

170.000 kroner starter den billigste varianten på, men den har da en motor som ikke egner seg til stort annet en bykjøring. I tillegg har den naturligvis det laveste utstyrsnivået, Trendline. Etter dette følger Comfortline og Highline. Det skal imidlertid nevnes at ting som ESP med bakkestartassistent, manuelt klimaanlegg og elektriske vindusheisere er standard også på Trendline.

1,4-literen med 85 hester koster fra 204.000 kroner med Comfortline utstyrsnivå. Det inkluderer ting som midtarmlene, automatisk klimaanlegg og elektriske vindusheisere også bak.

Billigste diesel

Den billigste dieselversjonen er en 1,6-liter med 75 hester. Denne starter på 199.000 kroner og har da det midterste utstyrsnivået. Øker du til 90 hester er prisen 209.000 kroner. Toppmodellen på dieselsiden med 105 hester koster fra 219.000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.