VW Tiguan 2.0 TDI Tiptronic Sport&Style

Nykommeren fra Tyskland er kommet for å ta RAV4. Men kan nok true flere...

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke lenge siden vi publiserte en grundig test av denne bilen, og for den som er opptatt av detaljer henviser vi til lenkene nederst i konklusjonskapitelet for en fullstendig gjennomgang. Vi nøyer oss her med å hente frem de vesentligste aspekter i forhold til sammenligningen med de andre to bilene i testen.

Skuffende?

Møtet med bilen ble en litt pussig opplevelse; fra skuffelse endret sinnstemningen seg gradvis til noe mer positivt. Skuffelsen kom av at forventningene var skrudd høyt opp når VW endelig skulle entre et så viktig marked som kompakt-SUV-segmentet - og at de til syvende og sist bare presenterte en nokså tilforlatelig RAV4-konkurrent. Ingen spesielle løsninger, ingen smarte nyvinninger - ikke en gang en design som man kunne oje seg over (i motsetning til Ford og sin Kuga-prototype).

Fornuften råder

Kort sagt: Tiguan fremsto som nokså forsiktig. Men kanskje skal vi heller si fornuftig? Og etter kjøreopplevelsen vil vi understreke det ordet. Bilen har en avpasset størrelse, brukbart med plass, det som trengs av utstyr (avhengig av prisnivå) og - nettopp - en pris som står i forhold til det man får.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer