VW Touran: Rimeligere og bedre

Oppgradert Touran kommer i et stort antall varianter fra 224.000 til 399.000 kroner.

VW Touran: Rimeligere og bedre
Publisert
Sist oppdatert

Volkswagen Touran ble lansert for over seks år siden og den fikk en ansiktsløftning i 2006. Nå har denne bilen, som gjennom hele perioden har vært Norges mest populære fleksibil, gjennomgått en oppgradering, noe som blant annet betyr et utseende som VW karakteriserer som tøffere og mer moderne.

Hovedpoenget med operasjonen er imidlertid å holde liv i den aldrende modellen som med årene har fått konkurrenter som vi i DinSide anser som mer attraktive og tidsriktige - deriblant helt nye Toyota Verso, Citroën C4 Picasso, Ford S-Max, Mazda 5...

Dette skal skje ved å gi modellen bedre priser og mer utstyr - i tillegg til omfattende endringer i modellutvalget. Heretter vil Volkswagen Touran bli tilgjengelig i tre versjoner – Volkswagen Touran Freestyle, Volkswagen Touran Exclusive R-edition og Volkswagen Touran Cross. Alle tre versjoner er tilgjengelig som varebil, i tillegg til 5- og 7- seter.

Freestyle

Volkswagen Touran Freestyle bygger på Trendline, men vil i tillegg være utstyrt med blant annet nytt setetrekk, nye 16-tommers "Sedona" lettmetallfelger, mørke lykter foran og bak, sort frontgrill med matt krominnfatning, sorte takrelinger og egen "Freestyle"-logo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer