Wally One er vist

Om ikke denne sommeren, så kan dette være neste sommers våteste drøm.

Wally One er vist
Publisert
Sist oppdatert

Monaco Yacht Show er i gang, og da skal det naturligvis lanseres båter. En av dem er Wally One. Det er nesten litt pinlig å kalle denne båten for Wallys innstegsmodell. Den er nemlig 13,12 meter lang. Den har 1100 liters drivstofftanker, og bare ferskvannstanken er på 240 liter. Likevel kaller Wally båten for en dagsbåt, eller daycruiser på det internasjonale fagspråket.

Giugiaro lager bil på båtresept

Krefter i massevis

I rommet for det aller helligste sitter det Yanmar motorer på till sammen over 630hk, og det skal være nok til å drifte båten i hastigheter opp til 50 knop. Skulle du ønske deg en litt lenger tur enn bare ut dagen, så finnes det faktisk overnattingsmulighet, vel og merke begrenset til to personer. Det var da enda godt de fikk til såpass i en båt på over 13 meter.

Se herligheten:

Designernes ikon

Wally er noe av det mest ekstreme man kan få tak i når det gjelder design og båt i kombinasjon. Da ligger det i kortene at det ikke er for hvermannsen å bla opp for noe slikt. Pris er ikke et tema, og vi kjenner den heller ikke. Først må båten konfigureres med de personlige valgene man er nødt til å ta, men de som skal ha en Wally spør antagelig veldig høyt om hva det koster. Wally lager både seilbåter og motorbåter, samt at de har en egen raceavdeling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer