Mini John Cooper Works GP

Wow! Tidenes suverent heftigste Mini!

300 hestekrefter - i en Mini Cooper ..?

SNART I PRODUKSJON: Den blir tidenes sterkeste og raskeste Mini når den kommer på markedet. De to tilleggsbokstavene GP betyr hele 68 hestekrefter mer enn dagens toppmodell, John Cooper Works og lover en explosiv kjøreopplevelse. Foto: Mini
SNART I PRODUKSJON: Den blir tidenes sterkeste og raskeste Mini når den kommer på markedet. De to tilleggsbokstavene GP betyr hele 68 hestekrefter mer enn dagens toppmodell, John Cooper Works og lover en explosiv kjøreopplevelse. Foto: Mini Vis mer
Publisert

Ja. Det stemmer. Mini har sendt ut noe informasjon og detaljbilder, som en forsmak på helt nye Mini John Cooper Works GP. Det blir med klar margin den raskeste og kraftigste Mini-modellen noensinne.

Den ble vist som konseptbil på bilutstillingen i Frankfurt høsten 2017. Hensikten var å vise det produsenten kaller «den moderne racing-essensen av Mini», inspirert av den legendariske historien som startet i 1959.

Og nå nærmer det seg altså serieproduksjon, av det som blir den raskeste og kraftigste Mini-modellen noensinne.

Begrenset opplag

Mini John Cooper Works GP får en firesylindret motor med Mini Twinpower Turbo-teknologi og over 300 hestekrefter under panseret.

Den kompakte kraftpluggen blir dermed den suverent kraftigste utgaven av Mini gjennom bilmerkets 60 år lange historie.

Den nye modellen blir også eksklusiv av flere årsaker; helt nye Mini John Cooper Works GP produseres nemlig i et begrenset opplag på 3000 eksemplarer fra den lanseres på markedet i 2020.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer