Wrangler Jeep til Lara Croft

I den nye Tomb Raider-filmen kjører Angelina Jolie, eller Lara Croft, en spesialbygget Jeep Wrangler. En modifisert utgave vil bli bygget for salg.

Publisert
Sist oppdatert

Jeep Wrangler har igjennom sin femti år lange karriere blitt kjent som selve ur-jeepen. Spesielt gjennom modellen Rubicon, har den vist at den har gode terreng-egenskaper og kommer seg gjennom der andre firehjulstrekkere må gi tapt.

Den neste Tomb Raider-filmen kommer på kino i USA i neste uke, og til Norge i september. I filmen kjører Lara Croft en råskinn-utgave av Wrangleren, kalt Jeep Wrangler Rubicon Tomb Raider. En modifisert utgave vil bli produsert i et begrenset antall for vanlige kunder.

Tøffe detaljer

Lara Croft har fått en Wrangler som er enda røffere enn Rubicon, for å kunne henge med på den berømte dataspill-heltinnens mange eventyr.

Wrangler Tomb Raider er sølvfarget med 16" felger i blank aluminium, store hjulbuer og aluminiumsplater til å stå på når du trer inn i bilen samt foran i støtfangeren. Den har også en kufanger i front, en lykterad på taket og tåkelys foran og bak. Innvendig har bilen sorte seter med røde detaljer og røde sikkerhetsbelter.

Lite tekniske finesser

Under panseret finner vi en sekssylindret motor på fire liter som yter 190 hestekrefter. Dette er den samme motoren som finnes i ordinære Wranglere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer