WRC 04

Selv om det kun er fem fabrikkteam som satser for fullt er det nok av konkurrenter for Petter Solberg.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har samlet bilder av redskapen til rallystjernene, og de mest spennende er Peugeot og Mitsubishi som stiller med helt nye biler for sesongen. Særlig er det forventninger knyttet til Peugeot 307 WRC som skal ta over for suksessbilen 206 WRC. Marcus Grönholm viste frem potensialet ved å vinne sesongens første fartsetappe i Monte Carlo.

Ny trend

Imprezaen var blant de større WRC-bilene med sine 434 centimeter fra støtfanger til støtfanger, og etter at Peugeot gikk over til 307 er det faktisk Xsara WRC som utmerker seg som kortere enn de andre. Den har rundt 15 centimeter ekstra plass å boltre seg på når den ligger sidelengs mellom grøftekantene. Focus WRC får det trangest av alle, den er hele 442 centimeter lang.

Subaru Impreza WRC

Den bilen som har vært med lengst er Impreza. Siden første start i Monte Carlo for syv år siden har bilen vært under stadig utvikling. Vår egen Petter Solberg er teamets håp for sammenlagtseier i 2004, og satsningen fremover blir spennende gjennom den 22 år gamle finnen Mikko Hirvonen som er Petters teamkollega. I bildeserien er det kun det første bildet som viser årets utgave av Impreza.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer