X3 på test

BMW viste en konseptbil i Detroit som ga signaler om at BMW X3 ikke er langt unna. Vår spionfotograf har knipset bilder av X3-testing på Nürburgring.

Publisert
Sist oppdatert
X3 på test

X3 på test

  1. Store bilder!


Disse spionbildene fra Automedia viser tydligere enn konseptbilen hvordan X3 vil se ut når den kommer i produksjon.

Nesten som storebror

Automedia antyder en lengde på 450 centimeter for nye X3. Det vil si at den kun er 17 centimeter kortere enn BMW X5. Bagasjerommet skal være nesten på størrelse med X5, men X3 blir rundt 250 kilo lettere enn storebror.

Både interiør og eksteriør vil også ligne på X5. De mest interessante bildene i denne runden er kanskje bildene av dashbordet. De viser tydelig trekk fra X5.

Billigst med diesel

X3 på test


Billigste X3 vil bli den med 2-liters dieselmotor som i 3-serie yter 150 hestekrefter. Også en 3-liter diesel vil dukke opp, i mest moderne utgave yter den nå 204 hestekrefter (BMW 330 Cd). Minste bensinmotor blir en rekkesekser på 2,2-liter, størst blir en 3-liter. Det innebærer effekt fra rundt 170 til 230 hestekrefter på bensinmotorene.

Ment for Europa

BMW X5 bygges i og for USA. X3 er ment for Europa, og skal bygges i Graz i Østerrike. Magna-Steyr fabrikken er også sterkt inne på utviklingssiden, og den permanente firehjulsdriften er utviklet av Magna-Steyr.

Relaterte artikler:

X3 på test


  • Her finner du våre BMW-tester
  • Her finner du flere BMW-nyheter
  • Her finner du våre BMW spionartikler
  • Her finner du våre BMW lanseringsartikler
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer