McDonalds:

Nå forsvinner denne

McDonalds tar nytt grep.

BRUSMASKIN: McDonalds er kjent for å ha brusmaskiner man kan forsyne seg selv med med. Illustrasjonsfoto: Mario Tama/Getty Images/AFP/NTB
BRUSMASKIN: McDonalds er kjent for å ha brusmaskiner man kan forsyne seg selv med med. Illustrasjonsfoto: Mario Tama/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Fastfood-kjeden McDonalds har nylig avslørt at de kommer til å fase ut brusmaskiner på restaurantene deres over hele USA, melder Insider.

Restauranter i delstatene Illinois og California har allerede startet prosessen.

2032

- McDonald's vil gå bort fra selvbetjente drikkestasjoner i restauranter over hele USA innen 2032, skriver McDonald's i en uttalelse til Insider.

- Denne endringen er ment å skape en lik opplevelse for både kunder og ansatte på tvers av alle bestillingspunkter, enten det er gjennom appen, kassa, drive-thru eller selvbetjentkasse, sier de videre.

Selvbetjente brusmaskiner lar forbrukere fylle på drinkene flere ganger. Nå må kundene henvende seg til kassa for å be om påfyll.

- Mindre tyveri

McDonalds mener at flere faktorer bidro til valget om å fjerne brusmaskinene.

Dette inkluderer matsikkerhet og tyveriforebygging.

LA DET VÆRE: Det virker logisk å skylle oppvasken ren før du setter den i oppvaskmaskinen, men det bør du faktisk droppe! Video: Linn Merete Rognø / Storyblocks Vis mer

- Mannskapets skjenkesystem vil bruke automatiserte drikkesystemer for å mekanisk fylle drikkebestillinger. Det minimerer menneskelig kontakt med brusbegrene, melder de til The Insider.

McDonalds har ikke selvbetjent brusløsning i Norge.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer