Trøbbel med Foodora

- Veldig merkelig

Da Trine og mannen Roy Arne bestilte mat hjem, ble regninga dobbelt så dyr som først planlagt. I tillegg måtte de hente maten selv.

REAGERER: Trine og Roy Arne Breivik fra Breivik kommer aldri til å bestille mat gjennom Foodora igjen. Foto: Privat
REAGERER: Trine og Roy Arne Breivik fra Breivik kommer aldri til å bestille mat gjennom Foodora igjen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi har aldri brukt Foodora her i Grenland, bare i Oslo. Da vi sjekket ut tilbudet var det ikke alle leverandørene som leverte til oss, men til slutt bestemte vi oss for å bestille mat fra McDonald´s.

Det sier Trine Breivik fra Porsgrunn til Dinside, litt over ei uke etter at hun og mannen skulle kose seg med mat levert på døra mens de hadde barnefri. Den maten dukket derimot aldri opp.

Det var Telemarksavisa som først omtalte leveringskaoset.

- Vi fulgte med i appen og fikk bekreftelser på at maten var bestilt og hentet av budet, men fem minutter seinere kom det ei ny melding. Der sto det at leveringen var kansellert, siden vi bodde for langt unna. Jeg synes dette er veldig merkelig. Fra McDonald´s til oss tar det maks 12 minutter å kjøre.

Ble avvist

I meldingen sto det også at Breivik skulle få refundert pengene hun hadde betalt for bestillingen. Hun satte seg derfor i bilen, kjørte de 12 minuttene til restauranten og la inn en lik ordre som den hun hadde bestilt hjem. Da hadde hun totalt betalt 700 kroner.

- Jeg regnet jo med å få igjen pengene for den ene ordren, så jeg ville jo ikke tro at det skulle bli et problem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer