1-kronesbløffene

Ta deg tid til å regne på det før du faller for fristende 1-kronestilbud.

Er dette egentlig et tilbud du bør slå til på?(Faksimile: Telenor.no)
Er dette egentlig et tilbud du bør slå til på?(Faksimile: Telenor.no) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke noe som heter en gratis lunsj. Derfor skal du være naturlig skeptisk til 1-kronestilbudene som florerer, og sette deg godt inn i hva du betaler for. DinSide tar jevnlig en titt på hva 1-kronestilbudene egentlig koster deg.

Akkurat nå er walkmantelefonen til Sony Ericsson svært populær. Hvorfor er den det? Jo, for i tillegg til å være en bra telefon, så kjører mobiloperatørene nå 1-kroneskampanjer på denne modellen.

Telenor mobil averterer nå Sony Ericsson W595 Black til 1 krone. Rimeligste totalpris er 1.549 kroner i året (eksklusiv det du ringer for), og da binder du deg til abonnementet Telenor SuperPluss.

Men hva vil lønne seg med akkurat ditt forbruk? Det er en selvfølgelighet, men vi gjentar likevel: Hvilket abonnement som er mest gunstig for deg, avhenger av hvordan du bruker telefonen.

Handler du med mynter? Da bruker du mer enn du tror

Sjokkerende lite lønnsomt

La oss si at du ringer 10 minutter per dag, at gjennomsnittssamtalen din varer i 4 minutter, og at du sender 5 sms og 1 mms i gjennomstnitt hver dag. Vi sier videre at 75 prosent av samtalene dine går til andre mobiltelefoner (resten til fastnett), og at du ringer mobilsvar 15 ganger i måneden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer