10 bisarre fetisjer

Trodde du pisk og håndjern var dristig? Du er ikke i nærheten av disse seksuelle fetisjene!

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En seksuell fetisj defineres som seksuell lyst forbundet med spesifikke objekter eller konsepter, og er altså noe som opphisser mennesket. Det finnes mange typer fetisjer.

Plagg av for eksempel skinn, gummi, lakk og lær som tas i bruk for å øke den seksuelle lysten, er blant de vanligste og mest kjente fetisjene.

Noen blir opphisset av å bite, å bruke søtsaker som å gni inn sjokolade på hverandre, og å se på to personer ha sex med hverande. Men noen drømmer om å gå ganske mye lengre enn som så.

Slik får du kjæresten med på moroa

Her er en liste over noen fetisjer du kanskje ikke har hørt om før:

1. Pelsfanatisme . Noen har et ekstremt behov for å kle seg ut som et dyr eller se andre gjøre det. Dette i seg selv er helt uskyldig, men en bitte liten prosentandel blir imidlertid seksuelt tiltrukket av mennesker i dyrekostyme.

Les også: Kinky sex på moten

2. Misdannede personer. Noen er helt besatt av personer som enten er gigantiske eller som har misdannelser. En variant av denne fetisjen er såkalt akrotomofil, der en person blir opphisset av tanken på å ha sex med en som har en amputasjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer