10 bud for den perfekte date

Endelig fredag! Og du skjelver som et aspeløv fordi du skal møte drømmedama. Heldigvis blir du reddet av Mozon som gir deg 10 idiotsikre tips for en vellykket date.

Publisert
Sist oppdatert

YES! Du har overtalt kvinnen i dine drømmer til å bli med ut i kveld. Bare dere to! Naturligvis er du ganske nervøs, så gode forberedelser er essensielt - og der kan vi hjelpe. Med Mozons ti bud for en vellykket date er du praktisk talt i mål allerede.

Mozons 1. bud: Velg den perfekte buketten
OK, så har du allerede tenkt å ta med deg roser som en hors d'oeuvre til daten. KJEDELIG! Det er altfor vanlig, og ja, selv om det er tanken som teller tenkte du tydeligvis ikke så veldig lenge på denne.

Her er et godt tips: Ikke bare ta en bukett som ser pen ut, men finn ut hva blomsten betyr (jepp, alle blomster betyr noe, og damer vet hva det er).

Når du gir henne buketten med hvite liljer og forteller at du valgte de blomstene fordi du synes det er himmelsk å være sammen med henne kommer hun til å spise middag av hånden din.

Mozons 2. bud: Legg merke til detaljene
Med en gang du ser på henne, fortell hvor pen hun er, og gi et kompliment for noe spesielt - som for eksempel håret hennes eller fargen på noe hun har på seg.

Damer vil garantert legge merke til at du legger merke til detaljene, og hvis du ikke kommer på noe, bare fortell henne hvor flott smil hun har (alltid et svakt punkt). Nøkkelen til en vellykket date er at hun er sentrum i din verden i kveld, og alt spinner rundt henne - damer elsker det.

Mozons 3. bud: Vask bilen
Gjør ditt beste for å ha en ren, godt luktende bil å hente henne i. Det er ikke nok å fjerne de tomme brusflaskene og McDonalds-eskene i baksetet, du må også fjerne den fæle stanken med en luftfrisker under setet. Ikke heng den i speilet - det er harry.

Pass på å alltid ha et rimelig volum på stereoen, med lett rock eller topp-10 musikk. Ikke spill favoritt-punken din på bånn guffe på 20.000-kroners stereoen din. I hvert fall ikke med en gang.

Mozons 4. bud: Gjør noe unikt
Dette kan kreve en del jobb, men nøkkelen er å ikke bare spise middag på en hvem-som-helst restaurant, men ta henne med på noe interessant - noe som er mer en bare en middag. Gå til et sted med tivoli, minigolf-bane eller go-cart; prøv et japansk sted der de lager maten rett fremfor dere, eller prøv sushi for første gang.

En god del restauranter som serverer internasjonal mat har også levende underholdning, som et brasiliansk sted jeg gikk på en gang der karnevalsstemningen fra hjemlandet var veldig synlig.

Mozons 5. bud: Se henne i øynene
Ikke vær redd for å se dypt inn i øynene hennes. Det virker kanskje vrient til å begynne med, men det er det bare menn som synes. Lat som om ingenting foregår rundt dere, og som om du bare vil se på henne.

Det høres ganske kårni ut, og jeg er sikker på at mange av dere ruller med øynene nå, men en dame trenger å føle seg viktig på en date. Hvis du gjør en ekstra innsats for å følge med på det hun sier, og viser at du er interessert i historiene hun forteller (selv om du ikke er det), vil hun garantert gi deg en bonus for innsatsen.

Mozons 6. bud: Skål!
Utbring alltid en skål, og gjør det alltid til daten din (øh!). Det kan være noe smakfullt (for skjønnhet), morsomt (for å komme seg gjennom den første daten) eller noe romantisk (for ekte kjærlighet).

En skål er en enkel måte å vise daten din at du har gode manerer, samtidig som det - igjen - setter daten din i sentrum, der hun helst vil være.

Mozons 7. bud: Still henne spørsmål
Når dere prater mens dere spise middag, spør alltid om hennes yrke eller utdannelse. Damer i dag satser mye på karriere, og er skikkelig gode til det.

Gi ros til det hun har oppnådd. Du bør være stolt av henne. Driver hun med sport? Hva liker hun best med jobben? Slike spørsmål kan høres snåle ut for deg, men det er denne typen respekt og omtanke kvinner har forsøkt å få fra menn i århundrer.

Mozons 8. bud: Bestill bare én dessert
Kanskje du ikke får matematikken til å gå opp her, i og med at dere er to, men be om én dessert og to sett bestikk.

Desserten kan være et ganske intimt øyeblikk, da du og daten din bestemmer dere for hvor dere skal gå, eller hvor dere ikke skal. Bruk denne muligheten til å avtale å ringe henne igjen, dersom det har gått bra.

Mozons 9. bud: Vær høflig
Prøv å hold deg til god, gammeldags etikette. Det er noe ganske mange menn trenger et oppfriskningskurs i. Når dere går fra restauranten, takk daten din for middagen (selv om du betaler, naturligvis), og fortell at du har satt pris på selskapet hennes.

Ikke overdriv, men en enkel ”takk for middagen, det er hyggelig å snakke med deg”, er en liten pris å betale for en fremtidig større gevinst.

Mozons 10. bud: Gi henne et godnatt kyss
Stol på meg, hvis du følger disse enkle tipsene ser du lett om hun er klar for å kline til ved døra. Har hun gitt deg øyekontakt, og vist interesse for hva du gjør? Likte hun desserten og ditt unike (forhåpentligvis) måltid, og satt hun pris på dine komplementer?

Hvis svaret for det meste er ja, tror jeg det er rimelig sikkert å gi henne et gentlemanns-kyss på kinnet, og fremføre ønsker om å se henne snart igjen.

Dersom svarene for det meste er nei, er det kanskje ikke så dumt å ta en skikkelig grøftefyll for å revurdere disse budene.

 

Mozon.no, 19.09.2003

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer