10 tegn på at hun flørter

Flørting er en kunstform som krever mye øvelse og perfekt timing. Heldigvis er det ikke mangel på flørte-tips der ute, men det er bare halve kampen. Skal du oppnå suksess må du også skjønne når hun flørter med deg.

Publisert
Sist oppdatert

Vegar K. Vatn

Jenter er mestere i antydelsens kunst, så det blir din jobb å være spesielt oppmerksom på enhver gest og bevegelse - og få med deg alt hun sier. Husk alltid at oppmerksomhet er nøkkelen i flørting.

Selv om vi kan koke ned tegnene på at hun flørter med deg til disse ti, er det viktig å vite at alle sammen være misledende. Det kan godt hende at hun du prøver å sjekke opp er en oppmerksomhets-søkende serieflørter som ikke har noen intensjoner om å gå på en date med deg.

Eller kanskje hun bare er veldig hyggelig mot alle hun møter, ikke bare deg. Hvis du møter henne ofte (på jobb, for eksempel), kan en god måte å sjekke det på være å følge med på hvordan hun oppfører seg ovenfor andre. Hvis hun er på samme måte mot andre som hun er mot deg - ikke forvent deg så mye.

Flørte-tegnene under er gyldige i alle situasjoner - på kafé eller restaurant, disco og på jobben. Så nå er det skjerpings - skru på alle sansene og les videre.

Nummer 10: Hun kikker mot degSikter øynene hennes mot deg hver gang du ser mot henne? Og prøver hun å skjule det når du tar henne i å stirre? Da er det håp. Hvis hun ikke holder øyekontakten er hun antagelig sjenert og trenger litt oppmuntring fra deg. Gå bort til henne, introduser deg, og prat om løst og fast. Du vet du er på rett spor når…

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer