10 tegn på at hun flørter

Flørting er en kunstform som krever mye øvelse og perfekt timing. Heldigvis er det ikke mangel på flørte-tips der ute, men det er bare halve kampen. Skal du oppnå suksess må du også skjønne når hun flørter med deg.

Publisert
Sist oppdatert

Jenter er mestere i antydelsens kunst, så det blir din jobb å være spesielt oppmerksom på enhver gest og bevegelse - og få med deg alt hun sier. Husk alltid at oppmerksomhet er nøkkelen i flørting.

Selv om vi kan koke ned tegnene på at hun flørter med deg til disse ti, er det viktig å vite at alle sammen være misledende. Det kan godt hende at hun du prøver å sjekke opp er en oppmerksomhetssøkende serieflørter som ikke har noen intensjoner om å gå på en date med deg.

Eller kanskje hun bare er veldig hyggelig mot alle hun møter, ikke bare deg. Hvis du møter henne ofte (på jobb, for eksempel), kan en god måte å sjekke det på være å følge med på hvordan hun oppfører seg ovenfor andre. Hvis hun er på samme måte mot andre som hun er mot deg - ikke forvent deg så mye.

Flørte-tegnene under er gyldige i alle situasjoner - på kafé eller restaurant, disco og på jobben. Så nå er det skjerpings - skru på alle sansene og les videre.

Nummer 10: Hun kikker mot deg
Sikter øynene hennes mot deg hver gang du ser mot henne? Og prøver hun å skjule det når du tar henne i å stirre? Da er det håp. Hvis hun ikke holder øyekontakten er hun antagelig sjenert og trenger litt oppmuntring fra deg. Gå bort til henne, introduser deg, og prat om løst og fast. Du vet du er på rett spor når…

Nummer 9: Hun smiler til deg
Smilet er det ultimate tegnet på åpenhet og vennlighet - dersom det er ekte. Mange tvinger fram et smil når de prøver å være høflige, men det pleier å være ganske tydelig. Hvis hun viser litt tenner og ser deg i øynene kan du være ganske sikker på at hun trives i ditt selskap. Nå er det din jobb å få henne til å fortsette å smile ved å smile tilbake.

Nummer 8: Hun går omveier for at du skal legge merke til henne
Hvis hun, fra A til B, tar en tur innom punkt C (deg) - kan det hende hun prøver å få oppmerksomhet. For eksempel, hvis hun går forbi ditt bord ”på veien” til toalettet på en kafé, og du sitter i andre enden av kaféen, er hun antagelig interessert. Hvis hun i tillegg smiler på veien er halve jobben gjort.

Nummer 7: Hun fikler med håret
Jenters hår er en kilde til selvtillit og makt - hvorfor skulle de ellers bli så knust av en mislykket hårklipp? I nøkkelsituasjoner fikler de med denne makten, og slipper underbevisst fri dets forførende potensial. Hvis du ser henne tvinne en finger gjennom håret, eller kaste det rundt som i en sjampo-reklame, da har du en potensiell flørt i sikte.

Dette gjelder også for kroppsspråk generelt. Noen jenter liker å vise litt av nakken, fikse på klærne eller plassere armen på en måte som får bicepsene til å presse puppene sammen og vise frem kløften. Men pass på her: hvis hun setter armene i kors er det et tegn på at hun distanserer seg.

Nummer 6: Hun tar initiativ til å prate
Prating er det første skrittet på veien til å innlede noe med deg, og det er et tydelig tegn på at hun er interessert. Hvis hun sier noe som ”du minner meg om noen jeg kjenner”, er det er veldig konkret tegn.

Nummer 5: Hun ler av vitsene dine
Når du forteller en morsom historie, ler hun av den eller ser hun bare dumt på deg og sier “skal det være morsomt”? En stor del av flørtekunsten er å reagere på det partneren gjør og sier, så hvis du ikke får noe respons på vitsene dine er det et dårlig tegn.

Nummer 4: Hun spør hva du liker å gjøre
Spør hun deg hva du gjør når du har fri? Er hun mer bestemt og spør om du har en hobby? Selv om hun ikke egentlig ber deg på en date, er dette nære på. Det kan også hende hun prøver å hjelpe deg med å sette i gang å få bedt henne på en date. Hvis det dere snakker om er dansing, middag eller kino er du så og si sikker.

Nummer 3: Hun gir deg et kompliment
Jenter er sparsomme med komplimenter, så hvis hun gir deg et, kan du gi deg selv et klapp på skulderen. Det er spesielt bra hvis det har noe med fysikken din å gjøre, ettersom det betyr at hun er tiltrukket av deg.

Nummer 2: Hun gir seksuelle kommentarer
Noen jenter liker å komme i stemning ved å snakke om ting som tenner dem. Dersom hun styrer samtalen mot sexy emner, kan du være på vei inn i en flørt som raskt fører til noe mer. Som oftest kommer hun til å holde det smakfullt og litt skjult, så det burde du også gjøre.

Nummer 1: Hun berører deg
Når en jente bryter ”fysisk kontakt-barrieren” i løpet av en samtale, er det et nesten helt sikkert tegn på at hun er interessert. Det kan være så tydelig som at hun berører armen eller kneet ditt for å understreke et poeng, eller så vagt som at knærne deres er nær hverandre under bordet.

En mindre direkte måte er at hun speiler kroppsspråket ditt, som er noe jenter gjøre underbevisst. Når du lener deg fram, gjør hun deg også. Når du setter albuene på bordet, gjør hun det samme. Ved å kopiere bevegelsene dine viser hun at hun er ”synkronisert” med deg.

Teori og praksis
Siden noen av signalene ovenfor kan være ikke mer enn tegn på vennlighet hos en jente, bør du ha talt minst fire av dem før du konkluderer med at hun flørter med deg. Hvis hun har vært gjennom fem eller flere, da har du planer for kvelden.

Nå kan du teorien, men å gjenkjenne signalene tar tid å lære seg, spesielt når de er så vage at de ikke blir oppdaget av et utrent øye. Men bare slapp av. Med litt trening blir disse tegnene så klare som trafikklys-signaler.

Mozon.no, 05.01.2004

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer