10 tips for mer lidenskap

Er vinteren så kald og grå at hverdagen blir uromantisk? Her er ti tips for deg som vil ha mer lidenskap i hverdagen.

Publisert
Sist oppdatert

Vinteren kan være mørk og kald, derfor bør du overraske kjæresten med noen spesielle opplevelser!

Her er våre hotteste tips:

- Massasje foran TV-en. Gi hverandre en øm massasje når dere slapper av foran TV-en. Gi hverandre fotmassasje eller stryk hverandre i håret.

- Kjæreste-blotting. Når ingen andre ser, vis kjæresten din noen av de mest private stedene på kroppen din! Dette vil garantert få opp hjertefrekvensen hans!

- Send han en overraskelse. Hvis du vet at kjæresten din har en tøff ettermiddag foran seg, bestill en god lunsj til han og la ham vite at desserten venter hjemme etterpå.

- Styr unna rutinene. Kom dere vekk fra sofaen og TV-en. Finn på tre uordinære dater som en kjøretur, et slag med minigolf eller en middag på en restaurant som serverer mat dere aldri har smakt før. Skriv ned ideene på noen kort og la kjæresten din velge den mystiske og eksotiske daten.

- Hold han i mørket. Tenk at strømmen har gått. Skru av TV, datamaskin, mobiltelefon og alle lys. Tenn noen stearinlys, hold rundt hverandre

- Mer spenning. Gjør en vanlig avtale mer mystisk. Hvis dere skal spise ute en kveld, prøv følgende: send han på en rebus først for å finne deg. Og sørg for at han ender opp på en bar dere ikke har besøkt på lenge. Bruk hele uken på å sende han hint, som etter hvert vil lede han til baren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer