12 kroner per date

DinSide skrur på sjarmen og tester hvor mye date du får for pengene på det siste innen datingservice, speeddating.

Lone Johansen (32) Tone Sande (32) synes det var gøy å hurtigdate, men er ikke enige om det frister til gjentakelse. Foto: Inga Holst
Lone Johansen (32) Tone Sande (32) synes det var gøy å hurtigdate, men er ikke enige om det frister til gjentakelse. Foto: Inga Holst Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg har ingen forventninger, men det hadde jo ikke vært dumt med en drømmeprins. Og dette kan bli gøy, smiler Tone Sande (32), en velkledd reisekonsulent.

- Men hvor er alle gutta? spør hun og strekker godt på halsen for å se hva som rører seg bak neste sofagruppe.

Tone er en av 41 sjekkere - 21 jenter og 20 gutter - som gjør seg klar til å forføre, erobre og forhåpentligvis finne seg en hjertevenn i sofagruppene på utestedet på Oslos vestkant en sensommerkveld. Og hun blir også en av DinSides konkurrenter.

Mange enslige

740.000 nordmenn bodde alene i 2001. Speeddater Norge er et av tre norske selskaper som påtar seg å hjelpe singelfolket med å finne noen som passer. Speeddating - et konsept hvor kjærestesøkere kan treffe 10 - 30 kandidater på en kveld - har herjet de europeiske storbyer i et par år nå. Konseptet går ut på samle likt antall single menn og kvinner og la dem få noen minutter sammen.

Senere merker man av de kandidatene som best matcher egne preferanser. Krysser dine kandidater av for deg, er det full klaff og e-postadressene blir utlevert av arrangørene. En kveld med 20 dater koster 250 kroner og det blir ganske nøyaktig 11.90 per date. Stort billigere blir det neppe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer