12 tips for en sexy vinter

Er du klar for en vinter under dyna med erotikk på timeplanen? Her er tipsene for kjærestepar som vil oppleve en minneverdig mørketid.

Publisert
Sist oppdatert

Vinteren kan være mørk og kald, derfor bør du overraske kjæresten med noen spesielle opplevelser!

LES OGSÅ: 10 SEXY NYTTÅRSFORSETT

Her er våre heteste tips:

- Fra smask til kyss. Bytt ut det uromantiske tørre smasket med et ti sekunder langt vått og heftig kyss. Og sørg for at fra nå av skal alle kyss være sånn.

- Lidenskap i hele nabolaget. Klin til og bli bedre kjent med hverandres kropper i hele nabolaget, enten det er bak trær, på benkene i parken eller under en lykt. Og sørg for at dere gjør dette hver gang dere forlater hjemmet.

- Omfavn hverandre i heisen. Hver gang dere er alene i en heis, bruk det som en anledning til å kline og kysse på hverandre.

- Les sexy historier. Kjøp en forførende bok og les høyt for hverandre. Det er mye mer romantisk å være i fiksjonens verden sammen, enn at dere sitter med nesa i hver deres bok. Dessuten er det svært romantisk å ligge og høre på stemmen din til kjære!

- Ikke glem postkassen. Skriv noen overraskende jeg-vil-ha-deg-brev til din kjære og send dem til han i posten. Skriv hvorfor du liker han og hvilke deler av kroppen hans du liker spesielt godt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer