12 tips som redder forholdet

Begynner romantikken å forsvinne fra forholdet? Les om 12 enkle tips som kan gjøre kjæresten din lykkelig og forelsket igjen.

Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen er alt fanstastisk og spennende. Men etter årevis med overtid, svette sokker og kjipe svigerforeldre, kan selv det beste forhold miste litt av futten.

Noen par ser derimot ut til å klare det. Har du lurt på hva det er som gjør at noen lever sammen som lykkelige turtelduer i år etter år?

Nøkkelen er oppmerksomhet. En kjæreste som føler seg sett og elsket har også mye mer å gi tilbake til deg. Og du kan begynne i dag med noen små ting som kan bringe gnisten tilbake i forholdet. Les våre 12 råd for å beholde kjæresten:

Tips 1Send en mail med et hyggelig minne til jobben hans. "Husker du den sommeren da vi overnattet på stranden i Danmark", eller "Takk for den romantiske middagen forrige fredag" duger bra.

Tips 2Et smil og et blunk over bordet er alt som skal til når dere spiser middag med venner eller er i et stort selskap. En tilfeldig berøring på armen eller ryggen er også lov når du får en mulighet.

Tips 3Kysser du farvel om morgenen? Da kan du godt la hånden din rusle litt nedover magen hans og holde kysset et halvt sekund lenger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer