15-20 prosent rabatt i Sverige

Hvorfor ikke dra innom Clas Ohlson når du likevel er i nabolandet?

15-20 prosent rabatt i Sverige
Publisert
Sist oppdatert

Med dagens valutakurs får du nesten 95-100 svenske kroner for 80 norske, men de svenske kjedene som Biltema, Clas Ohlson og Jula tar den samme prisen enten du handler i Norge eller Sverige - uten å ta hensyn til valutaforskjellen. Dermed er det inntil 20 prosent rabatt på alt du handler derfra i Sverige sammenlignet med norske priser.

Nå er de her! Vi ser nærmere på høstens kataolger fra Clas Ohlson og Biltema.

Det er Aftenposten som har presentert en undersøkelse der de sammenligner like varer på hver side av grensen. En slagboremaskin fra Biltema koster for eksempel 599 norske kroner i Norge og 599 svenske kroner i Sverige. Omregnet i norske kroner koster den imidlertid kun 493 kroner i Sverige. Du har dermed spart over hundrelappen bare på én vare.

- Dette bør du IKKE kjøpe på Clas Ohlson

De tre kjedene Jula, Biltema og Clas Ohlson regnes som rimelige, men flere kunder har merket seg at prisforskjellen mellom butikkene i Norge og Sverige er ganske stor, skriver Aftenposten.

Kan ikke utnyttes på nettet

Den hyggelige prisforskjellen kan imidlertid ikke utnyttes på nettet - med mindre du har en svensk postadresse. Hos Jula sender de bare varer til svenske postadresser, og hos clasohlson.se får du ikke registrert deg med en norsk adresse. Hos Biltema tilbyr de verken netthandel eller postordresalg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer