15 stasjoner under 10,-

Men det er over 3 kroner forskjell på bensinprisene i landet.

Sjekk hvilken bensinstasjon som er billigst der du befinner deg. Foto: Colourbox.com
Sjekk hvilken bensinstasjon som er billigst der du befinner deg. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg ønsker å tipse om dagens bensinpris hos Joker på Iglandsvik i Bremanger som er 12,59 kroner! Er dette lovlig?? skriver DinSide-leser.

Om det ikke er ulovlig, er det i hvert fall ikke spesielt konkurransedyktig i dagens bensinprismarked, der flere og flere stasjoner har priser under tieren.

Bremanger går likevel ikke av med jumboplassen. Ifølge DinSides oppdaterte bensinprisliste selger Shell i Sandvikveien i Vardø bensin for 12,90 kroner literen. Bensinprislistene avslører uforholdsmessig store prisforskjeller i vårt landstrakte land om dagen.

9,60 for diesel nå

På Østlandet finner vi hele 15 bensinstasjoner som selger bensin til under 10 kroner literen. Også oljebyen Stavanger henger med - med Uno X i Madlaveien som selger bensin til 9,92 kroner. Aller billigst akkurat nå er trolig Jet i Østre Aker vei 50 med 9,71 kroner per liter bensin.

Billigst på diesel er en Jet-stasjon på Hamar, som er nede i 9,60 kroner.

Gå rett til alle bensinprisene

Gå rett til alle dieselprisene

Med hjelp fra våre trofaste bensin- og dieselagenter kan vi fortsatt gi deg Norges mest komplette bensin- og dieselprisoversikt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer