15 veier til bedre sex

Er sexlivet blitt kjedelig rutine? Sliter dere med å få ting til å bli som det en gang var? Her er noen gode råd som garantert vil piffe opp helgen din. Skriv ut og ta med hjem.

Publisert
Sist oppdatert

Statistisk sett er middelmådig sex mye mer vanlig enn fantastisk sex, og følgelig er det mye mer sannsynlig at din neste sexopplevelse vil være av det middelmådige slaget. Men det var før du leste denne artikkelen.

Hvis det skjer deg at selv om du gir alt du har ser at kjæresten din bare stirrer tomt i taket når du løfter blikket kan du få hjelp her.

Hvem har vel ikke slitt med kjedelige rutiner og de samme gamle tingene en eller annen gang? Den amerikanse sexologen Patti Britton har noen gode råd:

5 tips for å få å få forholdet til å funke

1. Finn ut hvordan dere lettere kan få tid til hverandre. Som alt annet er dette bare en prioritering. Sett av tid til å være sammen bare dere to.

2. Kyss dere frem til bedre sex. Som med alt annet er dette eksperimentering, så hvorfor ikke bare gjøre noe spennende ut av det? Finn ut hva dere liker best.

3. Gjør noe nytt for hverandre. Hva tror du din partner vil like? Prøvd deg frem, du vil bli overasket over hvor lite som skal til.

4. Få ham eller henne til å bli mer hengivende. Forklar han at det er nettopp dette du trenger. Jente: Menn har følelser de også, det er bare enkelte som ikke klarer å vise det. Hjelp han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer