15.000 kroner tilbake

Skulpturerte høytalere, yacuzzi og digitale kameraer - her er ønskelista for dem som venter en overføring fra kemneren på 15.000 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Jentelista

Skulpturerte høytalere: Høytalere som matcher espressomaskinen, slikt vil jentene ha. Høytalerne koster cirka 9.000 kroner og tilhørende forsterker koster cirka 6.000 kroner.

Les mer:Gjennomsiktig høytaler

Bærbart: Den veier 2.5 kilo, er cirka tre centimeter høy og ser bra ut. Vi digger PowerBook. Den får du fra cirka 12-15.000 kroner.

Digitalt kamera: Canon 10D digitalt speilreflekskamea 15.495 kroner.

Les mer:Alt om digitale kameraer.

Koffert: Fint skal det være når ferien nærmer seg, tenker vi og drømmer om koffert fra Luis Vuitton til cirka 11.000 kroner. Kofferten må vi imidlertid ut av Norge for å kjøpe.

Skroll ned

Guttedippedutter

Badestamp: Snadder til hagen i form av badestamp med plass til fire person – det får du for cirka 17.000 kroner hos Ola-Stampen på Mysen.

Les mer:Bad deg rik i hagen

TV i bilen: Bakseteunderholdning som TV som kan kobles til DVD-spiller, spillkonsoll og videokamera.fås til rundt 15.000 kroner.

Les mer:Sexy bakseteunderholdning

Superfuturistisk liggeskykkel: Med den sære sykkeldesignen fra Optima ruler du sykkelstien. Syklene koster fra cirka 15.000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer