20.000 rett i dass

Det var prisen på tidenes dyreste halvskrapte flaxlodd.

Foto: Faksimile: Finn.no
Foto: Faksimile: Finn.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg avslutter ikke annonsen før vedkommende har kommet med pengene i morgen ca. kl. 08.10. Skulle det ha kommet inn andre bud i mellomtiden, vil jeg vente med å besvare dem før jeg ser at kjøperen dukker opp i morgen onsdag. Jeg har pratet med ham på telefon og han virker veldig troverdig. Så får vi se, sa Raymond Johansen (37) til DinSide i går.

Les saken: Gjør penger på Flax

Johansen la ut et flaxlodd på Finn.no, med to skrapte felter – begge feltene med millionsymboler. En mann fra Østlandet endte med å kjøpe loddet for 20.000 kroner. I dag morges skrapte østlandsmannen flaxloddet direkte på Radio Tønsberg, der Johansen jobber.

Nettradioen krasjet

- Nettradioen burde imidlertid hatt bedre kapasitet. Etter 100 lyttere er det nemlig stopp, og det ble stopp tidligere i dag, sier Johansen til DinSide.

Det var en viss risiko innblandet i salget. Hvis Johansen var uheldig, ville kjøperen vunnet en million kroner, mens han selv ville sittet igjen med 20.000 kroner. I kjøpekontrakten hadde imidlertid Johansen sørget for høyere utbytte hvis kjøperen vant – da skulle han 100.000 kroner til sammen for loddet. Hvis kjøperen var uheldig, noe som statistisk var ganske sannsynlig, hadde han kjøpt et verdiløst flaxlodd for 19.975 kroner mer enn det vanligvis koster på butikken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer