215.000 heldiggriser

Et gedigent samarbeidsprosjekt mellom det offentlige og private næringsliv i Vestfold gir samtlige husstander i Vestfold gratis Internett-abonnement og råbillige surfepriser. Hvor lenge må andre nordmenn behøve å betale Internett-abonnement?

Alle som bor i Tønsberg får gratis internett- abonnement i 1999. (Bilde: Tønsberg Brygge)
Alle som bor i Tønsberg får gratis internett- abonnement i 1999. (Bilde: Tønsberg Brygge) Vis mer
Publisert

Markedet for internettabonnement blir mildt sagt dårlig i Vestfold fylke det nærmeste året. I løpet av kort tid får samtlige 90.000 husstander i Vestfold gratis internettabonnement og angivelig reduserte surfepriser. De får i tillegg tilbud om en god PC-pakke i størrelsesorden 11.000-13.000 kroner.

I april mottar alle husstandene informasjon med det konkrete tilbudet. De ansvarlige bak prosjektet kunne overfor DinSide ennå ikke røpe hvilken Internett-leverandør som står bak eller hvilke surfepriser det er snakk om.

- I tillegg til å samle informasjon på internett vil vi også gi Vestfolds befolkning mulighet til å bruke internett mer aktivt. Derfor har vi fått med oss IBM og Elkjøp som vil gi et eksklusivt tilbud til 90.000 husstander på kjøp av PC/skriver/scanner. For å gjøre dette enda mer tilgjengelig har vi også inngått en intensjonsavtale med en internasjonal nettoperatør som resulterer i at hele Vestfolds befolkning i vår regi vil få tilbud om gratis internettabonnement og reduserte surfekostnader, sier prosjektleder Erik G. Bølling i Fjeld Media AS til DinSide.

PR og nytte

Intensjonen er at samtlige kommuner i fylket skal en mest mulig strømlinjeformet informasjon på internett. Foruten offentlig informasjon skal vestfold.com inneholde daglig oppdaterte opplysninger om blant annet reiseliv og kulturarrangementer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer