231 864 gjorde det i fjor

Kommer du til å søke i skattelistene?

Gleder du deg til skattelistene offentliggjøres? Du er i så fall ikke alene. Foto: colourbox.com
Gleder du deg til skattelistene offentliggjøres? Du er i så fall ikke alene. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

231.864 DinSide-lesere søkte i våre skattelister i fjor. Hvem hver enkelt lette etter, har vi selvsagt ikke oversikt over, men det er et faktum at mange benytter seg av muligheten til å søke opp seg selv, venner, kolleger, kjendiser eller naboen i skattelistene.

I morgen offentliggjør Skatteetaten ligningstallene for 2007, og vi har gjort skattesøket vårt enda bedre med oppdaterte funksjoner slik at du lettere skal få svar på det du lurer på.

Her kan du søke i skattetallene for 2006

Ligningstallene for 2007 offentliggjøres i natt. Følg med på DinSide.no

Husk at tallene som oppgis i skattesøket er skattbar inntekt og formue, slik de fremkommer i skattelistene. Dette gir ikke et nøyaktig bilde av sannheten.

Før skattbar inntekt beregnes, trekkes det blant annet fra et minstefradrag på 61.100 kroner som du slipper å skatte av. Dette må legges til inntekten for å få en mer nøyaktig bruttoinntekt. I tillegg spiller faktorer som skatteklasse, sivilstatus, gjeld og firmabil inn i inntektsberegningen.

Vår nysgjerrigperkalkulator kan hjelpe deg til et mer nøyaktig resultat.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.