25 postkontor legges ned

Erstattes av post i butikk. Kun seks postkontor igjen

LEGGES NED: 25 postkontor skal legges ned i løpet av de neste to årene, blant annet denne postkontoret på Etterstad. Foto: Posten/ Birger Morken
LEGGES NED: 25 postkontor skal legges ned i løpet av de neste to årene, blant annet denne postkontoret på Etterstad. Foto: Posten/ Birger Morken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Posten Norge fortsetter omlegging av postkontor til Post i butikk og vil legge ned 25 postkontor vil innen utgangen av 2022.

Dette melder Posten i en pressemelding.

Postkontorene vil bli erstattet med flere Post i butikk.

Etter nedleggelsene vil det være seks postkontor igjen i Norge, forteller Kenneth Pettersen, pressesjef i Posten Norge, til Dinside.

Hovedårsaken til nedleggelsene er bortfallet av bankavtalen med DNB og at det er et fall i brevvolumene.

- Når Posten fra september mister muligheten til å tilby banktjenester fra DNB og nedgangen i brevvolumene tiltar, fører det til redusert aktivitet og inntekter for postkontorene. Dette må vi tilpasse oss, sier pressesjef Kenneth Pettersen i Posten Norge.

Disse postkontorene legges ned:

Posten gjør oppmerksom på at tidsplanen er foreløpig og at det kan skje endringer. Postkontorene skal erstattes med Post i butikk:

Arendal postkontor, i november 2020Sandvika postkontor, i desember 2020Bergen Sentrum postkontor, postkontor, i mars 2021Trondheim Sentrum postkontor, postkontor, i april 2021Hamar postkontor, i mai 2021Gjøvik postkontor, mai 2021Alta postkontor, i mai 2021Lysaker postkontor, i juni 2021Skien Sentrum postkontor, i juni 2021Ski postkontor, i september 2021Kristiansand postkontor, i september 2021Alnabru bedriftsssenter, i september 2021Molde postkontor, i september 2021Etterstad postkontor, i oktober 2021Bodø postkontor, i oktober 2021Stjørdal postkontor, i februar 2022Høyden postkontor, i februar 2022Strømsø postkontor, i mars 2022Elisenberg postkontor, i april 2022Sandnes postkontor, i mai 2022Harstad postkontor, i mai 2022Asker postkontor, september 2022Stavanger Sentrum postkontor, i september 2022Rodeløkka postkontor, i september 2022Tromsø postkontor i oktober 2022

Pakkestasjoner

Økt netthandel og etterspørsel etter pakketjenester gjør at Posten vil øke tilgjengeligheten for pakkeutlevering med flere avhentingssteder:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer