3 knep for å bli vant til nakenhet

Mange kvinner sliter med sitt kroppsbilde og misliker sin nakenhet. Her får du tre gode tips til hvordan du kan kvitte deg med et dårlig selvbilde.

Publisert
Sist oppdatert

Det er en kjennsgjerning at god selvtillit fører til bedre sex. Og forskning viser at det å være naken forbedrer vårt eget kroppsbilde. Er vi trygge på oss selv og kroppen vår, blir vi også tryggere på andre.

Så da trenger man kanskje ikke være en rakketforsker for å tenke seg til hvem som kan være kompetent nok til å skrive en bok om akkurat dette. Nemlig en stripper.

Stripperen og forfatteren Jessica "Kayla" Conrad har gått til det skritte å skrevet en bok som skal hjelpe folk med sin nakenhet. Boken heter Dance Naked : A Guide to Unleashing Your Inner Hottie, og inneholder mange gode tips og råd for å forbedre ditt kroppsbilde.

  • Kjøp boken hos Amazon
Jessica "Kayla" Conrad mener at hemmeligheten bak et godt sexliv ligger i kroppsbildet og hvordan du ser på din nakenhet. De fleste kvinner har et noe mer anstrengt forhold til sin nakenhet enn strippere, kanskje ikke så rart, men hvorfor er det sånn? Her får du tre råd fra boken til Jessica Conrad.

NakentidVelg en av de husarbeidsaktivitetene du gjør alene hjemme. Kanskje du har muligheten når du rydder opp etter frokosten og både mann og unger er ute av huset? Eller kanskje når du vasker klær eller betaler regninger på nettet? Det viktigste er å finne en aktivitet du er fortrolig og komfertabel med. Når du har funnet ut hvilken det er, ta av deg klærne og gjør det mens du er naken. Det kan kanskje virke latterlig i begynnelse, men etter hvert vil det virke helt naturlig. Etter å ha gjort denne øvelsen bare en gang vil du merke hvor stor forskjell det er på en strippers og den gjennomsnittlige kvinnens holdning til nakenhet. Hvis du er som resten av gjennomsnittet her i Norge vil du mene at bare det å gå naken ned i kjelleren for å henge opp klær er skandaløst. Men er det egentlig det? Er ikke nakenhet det mest naturlige som finnes?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer