30 spreke julegavetips

Her er julegavene kroppen vil takke deg for.

Aktivitet: Gi aktiviteter, for eksempel ski/snowboardkurs. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Aktivitet: Gi aktiviteter, for eksempel ski/snowboardkurs. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lei av å gi bort sokker, slips og bøker til jul? Hva med å gi noe som gjør godt for både kropp og sjel, som personlig trener, ridetur eller en dag på spa?

DinSide Helse har snakket med klinisk ernæringsfysiolog Kirsti Bjerkan ved Universitetet i Oslo og fagkonsulent i ernæring og fysisk aktivitet Unni Vada Coldevin hos Grete Roede AS.

- Man gir gjerne gaver til noen man er glad i, og da vil man jo den personen det beste. De følgende tipsene er gaver som absolutt kan gjøre godt for mottakeren, sier Kirsti Bjerkan, som mener det kan være morsomt å gi noe annet enn vanlig.

- De fleste av oss har jo det vi trenger. Og hvis du gir en gave du selv kan bli med på får jo også du som gir noe godt ut av det, sier Bjerkan.

Sammen gir vi deg 30 tips til morsomme og samtidig spreke gaver. Og det trenger ikke koste skjorta!

DinSide Helses tips:

Frukt og grøntDette kan du gjøre i form av hjemmelaget gavekort eller penger øremerket til dette formålet. For eksempel en ukes eller en måneds forbruk av frukt og grønnsaker. Passer til: Alle

Gi bort ”jeg-skal-slutte-å-røyke/snuse”-kortSlik gjør du nok mange rundt deg glad. Dessuten blir det et ekstra puff for deg, for det er jo ikke noe stas å bryte et julegaveløfte…Passer til: Nær familie/nære vennerLes også: 15 gode grunner til å stumpe røyken

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer