- 300 kroner er det vel ingen som dør av?

Oppfordret gjeldsslaver til å bruke kredittkort.

Foto: Colourbox.com
Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Organisasjonen Gjeldsoffer-Alliansen (GOA) har i flere år advart mot å bruke kredittkort. Lederen Bengt Scheldt har uttalt blant annet at kredittkort kan være en gjeldsbombe.

Men det står i stor kontrast mot betalingsvilkårene for medlemskap i Gjeldsoffer-Alliansen. Bare hør på oppfordringen fra GOAs nettsider:

"Det raskeste er å betale kontingenten med kreditt- eller betalingskort. Da får du automatisk tilsendt brukernavn og passord, og får umiddelbar tilgang til den lukkede medlemssiden. Om ett minutt kan du være GOA-medlem!".

- Vi oppfordrer ikke, det er nok en mistolkning. Men vi får meldinger fra folk midt på natten som trenger akutt økonomisk hjelp og ønsker rask tilgang til den lukkede delen av nettsiden vår. Så vi har gjort dette på oppfordring av mange mennesker, sier leder Bengt Scheldt.

DinSide: - Men dette er vel personer som sliter økonomisk?

- 300 kroner er det ingen som dør av, og vi har fått hyggelige tilbakemeldinger fra folk som fikk opplysninger raskt, og som synes informasjonen var nyttig.

Les også: Så mange kort trenger du

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer