3000 krefteksperter til Oslo

Det forventes at minst 3000 krefteksperter fra hele verden kommer til Oslo i forbindelse med Den 18. Internasjonale Kreftkongressen som holdes om knappe to uker. Deltakere fra over 100 land er påmeldt og det spennende programmet er nå lagt ut på Internett.

Publisert
Sist oppdatert

3000 krefteksperter til Oslo Det forventes at minst 3000 krefteksperter fra hele verden kommer til Oslo i forbindelse med Den 18. Internasjonale Kreftkongressen som holdes om knappe to uker. Deltakere fra over 100 land er påmeldt og det spennende programmet er nå lagt ut på Internett.

Fra genetikk til kreftsykepleie i Afrika. Så bredt spenner programmet for Den 18. Internasjonale Kreftkongressen i Oslo i månedsskiftet juni/juli. Kongressens president og generalsekretær i den internasjonale kreftunionen (UICC), dr.med. Stener Kvinnsland, er svært fornøyd med programmet.

- Deltakere vil få et godt innblikk i hva som foregår på de ulike områdene innen kreftmedisinen; fra forebyggelse til det siste innen behandling, sier kongresspresidenten til

Deltakere fra over 100 landDeltakere fra over 100 land har så langt registrert seg. Nærmere 2800 er forhåndsregistrert, men tallet ventes å stige frem til kongressen. De siste melder seg under selve kongressen, hvor man kan velge å delta én eller flere dager. Åpningsseremonien er søndag 30. juni, fagprogrammet pågår i dagene 1. til 5. juli.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer