5 nyttårsløfter du kan holde

Har du store planer for det nye året? Her er tipsene for hvordan du kan klare 5 nyttårsløfter som gjør deg sunnere, slankere og gladere.

5 nyttårsløfter du kan holde
Publisert
Sist oppdatert

Nyttårsløftene er et populært tema på nyttårsaften. Og noen dager og uker senere har de fleste av dem gått rett i vasken.

Men det er ingen grunn til å fortvile! Her er noen finfine nyttårsforsett du kan kalle dine egne - og tipsene for hvordan du skal klare dem:

1) Jeg skal spise sunnere matMamma, Staten og kostholdsekspertene er alle enige om en ting. Frukt og grønnsaker er bra for deg. Så derfor bør du spise mer av slike saker og mindre fett og søtsaker.

Det er jo greit nok. Men hvordan kan du gjennomføre det når kroppen skriker etter sjokolade, brus og grillpølser? Her er noen gode råd:

- Alltid spis frokost. Om du ikke er sulten rett etter dusjen skal du smøre en liten matpakke som du spiser når du kommer fram til jobben

- Spis minst hver femte time, og gjerne oftere. Flere mindre måltider hver dag holder forbrenningen igang og demper søthungeren.

- Kjøp frukt HVER gang du er i butikken. Fem forskjellige frukt og grønnsaker hver dag er et minimum.

- Kutt ut brus og juice med tilsatt sukker. Sukkerfri saft og brus er gode alternativer, prøv deg fram til du finner et sukkerfritt alternativ som du liker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer