54.700 byttet strømleverandør

Har du byttet eller vurderer du å bytte? Her er strømprisene hos landets leverandører.

Publisert
Sist oppdatert

Trenden er tydelig:De kundene som bytter leverandør velger å forlate den dominerende aktøren i området. I følge tallene fra NVE, Norges vassdrags- og energidirektorat, har nå 24,7 prosent av kundene blant husholdninger og hytter/fritidsboliger valgt seg en annen leverandør enn den dominerende i nettområdet.

I følge NVE er det liten endring i antall strømskifter fra 2. til 3. kvartal i 2004. Det kan forklares med liten prisforskjell mellom kraftleverandørene. Gjennomsnittsprisen for 3. kvartal var 35,8 øre/kWh. Det er en oppgang på om lag 1,5 øre/kWh fra foregående kvartal.

Se hvem som er billigst!

Den desidert beste måten å finne ut hvilken strømleverandør som er er billigst for deg er å bruke DinSides unike Strømkalkulator. Tast inn ditt årsforbruk, eksisterende strømleverandør og hvor du bor, og få opp de billigste alternativene.

Trykk på lenkene under for å gå rett inn i de ulike prislistene:Prisliste: Variabel strømpris

Fastpriser

Koster det noe å bytte strømleverandør?

Nei. Det er gratis å bytte strømleverandør, og i prinsippet kan du bytte så ofte du vil. Det er imidlertid to begrensninger du bør være klar over: I praksis tar et leverandørbytte fire uker, fordi de fleste strømleverandørene har en slik oppsigelsestid.Har du en fastprisavtale kan du ikke bytte leverandør før bindingstiden er ute.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer